LIVE ACTION GÖTEBORG 09

Nu är det dags igen för Live Action Göteborg, Sveriges ledande internationella performancekonst festival. Under fyra dagar, från den 28 till den 31 maj, intar det internationella avant-gardet Göteborg och Världskulturmuséet. Med 22 konstnärer från hela världen; Tyskland, Nordirland, Norge, Frankrike, Schweiz, Spanien och Sverige, men också Chile, Burma, Mexiko, Kanada, Kina och årets honnörsland Singapore, presenterar Live Action Göteborg 09 något av det bästa som idag realiseras inom performance konst.

Förutom programmets höga kvalitet, andas denna fjärde upplaga av Live Action Göteborg, i lika hög grad vår som världskultur. Med byte av årstid och festivalrum spänner Live Action Göteborg vingarna. Förra årets publiksuccé och nominering av Nöjesguiden som ett av 2008 års konstevent gav mersmak. I år höjer vi ribban genom att presentera festivalen vid Världskulturmuséet, på Avenyn och vid Brunnsparken.

Live Action Göteborg 09 presenterar ett av det kanske mest intressanta programmen  i år bland Europas många performancekonst festivaler. Något som bådar för ett stimulerande möte med en publik som under några dagar i Göteborg får vara med om en unik konstupplevelse bortom det tänkbara.
 
Välkomna till Live Action Göteborg 09 !! 
 
2.DogManDomesticate
Lee Wen. Dog man domesticate.